Subscribe News Feed Subscribe Comments

10/10/10

10/10/10 adalah tarikh hari ni. Cantik jer tarikh dia dan mulalah ramai yg buat sesuatu yg istimewa sempena tarikh ni. Mesti ramai yg kahwin pada hari ni. Maklumlah, baru la tambah bermakna kahwin. Ada yg percaya tambah tuah la, ada ong kata mereka. Apa-apa aje lah, janji korang bahagia. Jangan ada yg cari nombor ekor sudahlah.


For me, its just a number, and a date. Nothing special that make me want to do something on this day. I'm not getting married on this day. Cuma apa yg special pada hari ni my family bertolak dari Terengganu untuk datang ke Johor sempena majlis konvokesyen aku pada hari esok. Very excited waiting for them. Pada yg konvo pada hari ni, mesti happy giler celebrate konvo pada tarikh yg diorg anggap special ni. Apa-apa pun, to my brother, drive carefully ok. Ingat org yg tersayang walaupun anda tidak membawanya sekali. haha.. To my mom and dad, I'm waiting for u.
#97

Konvokesyen UTHM ke-10

8-12 Oktober 2010, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) akan mengadakan Pesta Konvokesyen kali ke-10 bagi meraikan tamatnya pengajian graduan-graduan UTHM pada tahun 2010. Setinggi-tinggi tahniah buat graduan yg akan berkonvokesyen termasuklah diri aku sendiri.hehe..

So, here come a little bit info about the Pesta Konvokesyen UTHM ke-10. Ada kelapangan datanglah jalan-jalan kat UTHM sempena pesta konvo kali ni.








Konsert yang ni aku x berapa minat walaupun artis-artisnya boleh dikatakan antara artis-artis terkenal tanah air sebab aku x suka rock-rock ni. Aku pn memang x dapapt nk g tengok sebab masa konsert tu berlangsung aku xde pn kat UTHM. hehe.. Tp kalu korang minat boleh la datang tengok, xde orang nak halang, tapi bayar guna duit sendiri la,jgn mintak dengan gua plak. haha..

My mood ~ x sabar nk tunggu turn nk terima ijazah..^_^


Keluarga Mithali Dun Permaisuri 2010

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izin-Nya keluarga aku telah dinobatkan sebagai keluarga mithali peringkat dun Permaisuri sekali lagi pada tahun ini. Tahun lepas keluarga aku telah dianugerahkan sebagai keluarga cemerlang dun permaisuri. Aku pun xtau macamana penilaian diorang sehingga keluarga aku terpilih dua tahun berturut-turut untuk dianugerahkan sebagai keluarga mithali. Yang penting, I'm very proud with my family expecially my mother and father. Tanpa mereka kami xkan kemana. Siapa kami sekarang adalah atas hasil usaha mereka. Semoga dengan anugerah ini akan mengukuhkan lagi hubungan kekeluargaan yg sedia terbina di dalam keluarga kami. Semoga ia juga akan terus mendorong kami untuk terus mengejar kejayaan di dunia dan di akhirat, InsyaAllah.

Keluarga-keluarga yg menerima anugerah.

Dua keluarga dari Kg Pandan Jaya yg berjaya menerima anugerah.


Convocation Fever

Majlis Konvokesyen UTM ke-45 baru berlalu. Tahniah buat semua graduan yg telah berjaya menamatkan pengajian masing-masing. Yg jelas, semuanya nampak gembira apabila hasil penat lelah mereka selama bertahun-tahun akhirnya terbayar dengan segulung ijazah di tangan.



Kegembiraan masing-masing jelas tergambar di wajah masing-masing, dan apa yg lebih bermakna apabila melihat wajah-wajah gembira kedua ibu bapa melihat anak mereka telah berjaya. Semoga dengan kejayaan yg dicapai ini sedikit sebanyak dapat membalas segala jasa dan pengorbanan mereka selama ini.


Khas buat yg teristimewa, tahniah di atas kejayaan anda, semoga dengan kejayaan ini akan mendidik anda utk menjadi insan yg lebih baik.

Nur Salwani binti Mat Noor
Sarjana Muda Sains serta Pendidikan Fizik


Next week, 8-12 Oktober 2010, tiba giliran Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) utk menyambut Majlis Konvokesyen ke-10, dan yg lebih istimewa, kali ni merupakan giliran aku pula untuk berkonvokesyen. Xtau la macamana reaksi aku nanti. Maybe ambil gambar kaki ke atas, kepala ke bawah kot.hehe.. Kita tunggu dan lihat je la nanti. So, aku jemput semua orang-orang kampung, saudara mara, sahabat-sahabat, untuk datang ke majlis konvo aku nanti. Turn aku sebelah petang 11 oktober, hari Isnin. Kalu nk datang bawak hadiah besar-besar sket ok.hehe..


Blog Widget by LinkWithin
 
~::peacemaker87::~ © 2008 Hak Cipta Terpelihara | TNB | blogger.com