Subscribe News Feed Subscribe Comments

~::Back to Campus Life::~

Huh,buka semester baru je,mesti semua nk buat posting pasal masuk sem baru.termasuk ler aku.hehe..nk citer azam baru la,semangat baru la,mcm2 lg la yg pasti semua nyer ntah buat ke ntah tidak.hahaha..tp bak org kata,at least ada niat kn,tu pn dh kira bagus la drp xde planning langsung.hehe...

Anyway,this is my final semester,so kena la buat yg terbaik.so nnt xde la rasa regret masa nk tinggal kn alam belajar nnt.at least dpt keluar dgn perasaan yg puas.maybe will be the best semester sepanjang aku blajar kat university ni.For the last semester,Alhamdulillah and there is onething that i have to fullfil,insyaAllah akan ku tunaikan bila ada kesempatan yg sesuai..

Life must go on,and now i'm coming back as a final year student.I want to be better..Most important,I want to be better servant to the Almighty..InsyaAllah..
Blog Widget by LinkWithin
 
~::peacemaker87::~ © 2008 Hak Cipta Terpelihara | TNB | blogger.com