Subscribe News Feed Subscribe Comments

1 Year to Go..

Alhamdulillah..Akhirnya berakhir minggu peperangan dengan kertas peperiksaan akhir semester..5 paper yg aku tempuh kali ini agak memuaskan hati kerana boleh dikatakan boleh dijawab dengan jayanya walaupun belum tentu betul nya.hahaha..So thats mean aku masih ada 1 tahun perjuangan lagi sebelum aku menggenggam segulung ijazah yg akan menentukan masa depan ku.I'll wait and fight for it.Gambatte!!!

Mak,Ayah,adik2..I'll back this friday,wait for me!!!dah lama aku x menghirup udara kat kampung halaman ku.rindu sgt kat family.dah lebih kurang 4 bulan x blik kampung.this time,aku nk cuti puas2..sebelum ni cuti ku selalu diganggu oleh program2 yg aku join,mak selalu membebel,cuti2 ni duk je la kat rumah..hehe..ok mak,kali ni mizi cuti betul2,duk kat rumah je.hehe..

Perancangan masa cuti?emm..rangcang nya nk cari keje,nk try minta jadi guru sandaran,tp xtau la ada kekosongan ke x.tgok la mcmana nnt,tu pn kalu rajin aku ni nk keje cuti2 ni.hehe..yg pasti,cuti ni aku nk menghabiskan masa cuti ku dgn keluargaku.

For next sem,bermulalah peperangan saraf otak baru bagi ku, PSM!!!hope i can manage it well.nnt kena datang awal nk uruskan proses pendaftaran PSM.jap,korang tahu x PSM tu apa?bkn tmpat wat lesen kat tganu tau.haha..PSM tu projek sarjana muda.aku wat projek pasal sabut kelapa,nk tukar sabut kelapa tu jadi textile pakaian.nnt tpaksa la aku kena selalu buat kajian pasal sabut kelapa.jgn smpai mimpi pn pasal sabut kelapa sudah la.hehe..

Ok la,see u next semester.new sem,new advanture.Sayonara...(^_^)
Blog Widget by LinkWithin
 
~::peacemaker87::~ © 2008 Hak Cipta Terpelihara | TNB | blogger.com